973 050 285 direccio@icad.cat

QUI SOM

L'atenció més completa.

La Residència Icad, és un centre assistit ubicat a Torre-Serona a la província de Lleida, en un entorn privilegiat enmig de la natura. Proper i ben comunicat amb la capital, permet gaudir dels avantatges de la tranquil·litat del món rural i de les prestacions de la ciutat.

A la nostra Residència podeu trobar unes instal·lacions modernes, que compten amb àmplies zones verdes i amb molta lluminositat.

L’edifici consta de 3 plantes i té 35 habitacions dobles i individuals, totes amb bany geriàtric adaptat. Es tracta d’un espai on els valors tradicionals cobren una gran importància i on la nostra finalitat és el benestar dels nostres avis.

Comptem amb un gran equip de professionals que es troben al servei dels nostres usuaris les 24 hores del dia. També disposem de servei de centre de dia i de servei d’atenció domiciliària.

Tenim un programa d’activitats amb un gran ventall de serveis personalitzats: programa de gimnàstica individualitzat, fisioteràpia respiratòria, tallers de manualitats, de punt i de memòria, grups de conversa i discussió, grup de lectura, tallers de musicoteràpia, i la cura d’un hort i jardí propi.

Annex al casal d’avis de Torre-Serona, pretén integrar-se activament en la vida social i cultural de la població i dels voltants, oferint als nostres residents no sol les activitats realitzades en el centre si no les efectuades fora de la nostra entitat.

Esther Villén

Directora Residència ICAD – Institut Catalá d’Assisténcia Domiciliária

NOTÍCIES

Vídeo fotogrfies 2019

Vídeo fotogrfies 2019

Vídeo fotografies 2019 Per a poder descarregar-vos el vídeo amb totes les fotos que hem fet durant el 2.019, clickeu al següent enllaç. Aquest link estarà actiu fins al proper 9 de febrer de 2.020 Enlace de descarga...

llegir més
CARNAVAL

CARNAVAL

Carnaval. Aquest any hem sorprés als nostres residents disfraçant-nos d'abella Maya i Willy.   [ Tornar a l'índex de notícies ]

llegir més